I USED TO BE A BITCH... BUT NOW I AM PROUD MARY

Misschien had je al eens gezien dat dit de titel is van mijn speech over trots. Waarom deze titel? Wel omdat dit lange tijd mijn gevoel was. Ik dacht dat mensen me een bitch vonden. Tot ik ergens las dat je vooral je eigen perceptie weerspiegelt/reflecteert op de anderen, of op wat de anderen zogezegd van je denken. In mijn speech ga ik dieper in op waarom ik me een tijd niet meer trots kon voelen, en wat dat met je doet. Geen sprankeltje trots meer hebben. Contacteer me gerust als je op zoek bent naar een motivational talk. Bekijk alvast een aantal getuigenissen van aanwezigen op diverse events.

PS: Geloof me, die getuigenissen openbaar plaatsen was ooit een moeilijke stap voor me. Maar ik heb geleerd… een compliment mag je aanvaarden én waarom niet, delen met anderen.

 

BEKIJK HIER DE SPEECH