EEN BLIJVENDE INDRUK

Stempels...

De geur van lijm katapulteert me altijd meteen 40 jaar terug in de tijd naar het atelier van mijn vader. Heerlijk vond ik dat, die geur. De combinatie van rubber en lijmgeur brengt nog altijd een glimlach op mijn gezicht. Niet omdat ik constant lijm zat te snuiven… wel omdat ik als kind het hele proces fascinerend vond.

Mijn ouders hadden thuis nl. een “stempelmakerij”. Blijkbaar heeft dit een blijvende indruk op mij gelaten want nu, na al die jaren, breng ik ook stempels uit. Uiteraard zijn het complimentenstempels, kon niet anders. Maar bij deze wil ik mijn vader bedanken voor zijn tips én tricks wat de stempels betreft. Het is meer dan 1 compliment waard.

Dikke merci pa, je hebt een mooie stempel op me gedrukt :-)

 

Wil je ook een blijvende indruk nalaten? Koop hier de Proud Stamps.