SCHRIJF COMPLIMENTEN OP

Ik herinner me nog die ene man die me na een workshop eens kritiek gaf. Het was niet eens erg. Maar toch. Ik herinner me wie het was, waar het was, hoe hij het zei, en hoe ik meteen een baksteen in mijn maag voelde. Tedju…was het niet goed genoeg?  

Ik kreeg op diezelfde workshop van 8 mensen complimenten. Ze hadden er echt iets aan gehad, ze vonden het interessant, ze hielden van mijn gedrevenheid… maar eerlijk? Ik was die snel vergeten. Die kritiek niet, maar complimenten wel.

Om mezelf én anderen daarbij te helpen, creëerde ik het complimentenboekje. Oorspronkelijk was het enkel voor mijn klanten bedoeld maar je kan niet geloven hoe razend populair dat complimentenboekje is! Mensen waren er ontzettend blij mee. Wat is het doel? Je schrijft voortaan elk ontvangen compliment zelf neer in het boekje. Noteer de naam van wie je het kreeg en de datum erbij als reminder. En geloof me, je zal verwonderd zijn hoe die neergeschreven complimenten je kunnen opbeuren. Want als je eens een mindere dag hebt of je voelt je wat down, neem dan dat boekje ter hand en lees erin. Instant Proud Power!

PS: Het is GEEN to do boekje. Want ja dames, ik weet hoe dat gaat. Voor je het weet, staat er een ellenlange to do lijst in. Reserveer dit boekje voor die ongelooflijk hartverwarmende complimenten die je krijgt.