Complimentendag

Op 1 maart is het complimentendag. Mijn streven is echter dat we een complimentendag niet langer nodig zouden hebben. We zijn nl vrij om elke dag iemand te verrassen met een compliment. Gratis en voor niets, zomaar iemand een warm gevoel geven, of een glimlach toveren op iemands gezicht omdat je hen een oprecht compliment geeft. Of omdat je toont hoe trots je op hen bent. 

Een compliment krijgen is de max, een compliment geven een nog groter plezier want je weet wat het met hen doet. Dus... hou je niet in. Zeg luidop wat je enkel denkt, omdat je ervan uitgaat dat ze wel weten dat je trots bent op hen. 

En ben je niet zo goed in het formuleren van het perfecte compliment? Dan kan je gebruik maken van één van de 52 complimentenkaarten uit onze Proud Box.  Heb je 12 collega's ? of 30 ? dan kan je alvast met de Bag uit de voeten.

Wil je een blijvende indruk maken dan kan je jaren weg met de Proud Stamps. 4 leuke stempel varianten in een handig linnen zakje om eindeloos mee aan de slag te gaan. 

Wil je jezelf verwennen met een gratis digitaal compliment in je mailbox elke week? Dat kan. Schrijf je hier in en geniet zo maar eventjes 52 keer van een compliment.

tina fabry